A művész Beyonce képei mögött
2017. február 03. írta: andrea.szabo

A művész Beyonce képei mögött

Megkérdőjelezhetetlen, hogy Beyonce szerda esti terhességi fotói felrobbantották az internetet. A világsztár ikrekkel terhes férjétől, a rapper Jay-z-től.


Az instagramon posztolt fotója rekordot döntött, több mint 8 millióan kedvelték, ezzel pedig felmerül a kérdés, hogy ki állt a kamera másik oldalán.

blog.jpgImage: Instagram/Beyoncé/ the artist

A titok nem titok, az ifjú fotós egy etióp származású, bronx-i fiatalember Awol Erizku.

Íme 5 érdekesség az ikonikus fotó készítőjéről:

1, A fiatal fotós művészetet és designt tanult egy híres rapperrel, ASAP Ferg-el.

 

2, David LaChapelle-től tanult (akinek a múzsája a világ egyik leghíresebb transznemű modellje Amanda Lepore, aki nem rég hazánkat is meglátogatta) 

amanda_lepore_website.jpg

Amanda Lepore website

 3, Szereti a klasszikus művészetet ötvözni a saját világával 

blog_1.jpgAwol Erizku, Girl with a Bamboo Earring, 2009
Image: Artist and Hasted Kraeutler Gallery

4, A zene számára igazi varázslat, szinte nincs olyan pillanat, hogy munka közben ne szólna valamilyen zene a háttérben. Szereti az undeground stílusokat  és nyitott az új perspektívák megismerésére.

5, Nem meglepő, hogy igazi social media guru. Nyilatkozataiban az instagram fiókját, úgy jellemzi mint egy igazi galériát és úgy is használja, hiszen a fiókja alapvetően privát viszont keddtől péntekig 9:00-17:00 között "kinyitja" azzal, hogy nyilvánossá teszi azt. 

forrás:
barnebys.com

Szabó Andi

A bejegyzés trackback címe:

https://mutargy.blog.hu/api/trackback/id/tr6412179560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása