Különleges ékszerek a karácsonyfa alá
2017. november 28. írta: Járfás Eszter

Különleges ékszerek a karácsonyfa alá

Közeleg a karácsony és vele együtt az ajándékokon való töprengés. Meglepetést választani sokszor nem egyszerű feladat, hiszen mindannyian olyat keresünk szeretteinknek, amellyel valóban megörvendeztethetjük őket. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a hölgy ismerősök, családtagok esetében nem lőhetünk nagyon mellé akkor, ha értékes és míves, a személyiségükhöz illő ékszert választunk. Szerencsére az ünnepek előtt aukciókról is beszerezhetjük a különleges darabokat, amelyek biztosan nem jönnek majd szembe velünk az utcán. Az alábbiakban a műtárgy.com egy közelgő aukció ékszer-kínálatából szemezget, különböző személyiségű hölgyeknek ajánlva az ékszereket. A finom, harmonikus kiegészítőkért lelkesedő nőknek egy leveles-bimbós, áttört függővel, gyémántokkal, briliánsokkal és egy gyönggyel díszített, platina és arany nyakéket választottunk, amely királynői megjelenést kölcsönöz viselőjének. A finom kidolgozás és értékes anyaghasználat egy igazán nívós ékszert eredményezett.

x_2.jpg

Nyakék

A határozott, letisztult formákat kedvelő hölgyeknek a kortalan skandináv dizájn csodás ékszergarnitúráját ajánljuk. A svéd Alton cég nyakpántból, karperecből és fülbevalóból álló, briliánsokkal díszített fehérarany ékszerszettje elegáns és örök darab.

3.jpgÉkszergarnitúra

Az igazán értékes ajándékot keresők figyelmét az aukció egyik legkiemelkedőbb tételére hívnánk fel. A szoliter gyűrű modern csiszolású briliánsa 4,8 karátos, eredeti art deco foglalatban így ez az ékszer a magyar piacon valódi ritkaságnak számít.

v_1.jpg

Gyűrű

Az öltözködésükben a klasszikus, örök darabokat előnyben részesítő hölgyeknek gyöngysort ajánlunk. A gyöngyös ékszerek napjainkban reneszánszukat élik, és ez nem is csoda, hiszen egykettőre ünnepivé tudják varázsolni a megjelenést. Az általunk ajánlott lánc 34 szürke színekben játszó tahiti gyöngyből áll,  fehérarany zárját pedig tíz darab apró briliáns díszíti.

2_1.jpg

Gyöngysor

Az egyszerű, de nagyszerű darabokat kedvelőknek egy stilizált virágformát megjelenítő aranyfülbevalót ajánlunk, közepükben briliánsokkal. Ez az ékszer egy nem túl hivalkodó, bájos darab, a kevésbé hangsúlyos ékszereket hordóknak is remek választás lehet.

 4_3.jpg

Fülbevaló pár

Biztosak vagyunk benne, hogy a fentebb bemutatott öt ékszer számtalan boldog pillanatot okoz majd a megajándékozott hölgyeknek, akik büszkén és bókokat bezsebelve viselhetik ezeket az értékes és rendkívül esztétikus darabokat.

 Az aukció többi tétele itt megtekinthető.

Szerző: műtárgy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mutargy.blog.hu/api/trackback/id/tr313399193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása